hits

Bli slank mens du sover!

Ja, det er helt sant! Det har kommet et nytt plaster på markedet som du klistrer under foten mens du sover, og så våkner du opp 1 kg lettere. Det bare suger til seg fettet, liksom. Og så masse avfallsstoffer fra kroppen, da. Uten så hadde du sikkert dauet. Og hvis ikke det faller helt i smak, så har du for eksempel slanke-te eller slanke-kaffe.
Jeg ser at hun under skriver at hun har prøvd i 2 dager uten å se noe forskjell, men hun fikk sikkert bare en te som var gått ut på dato. 
Ellers så finnes det både wraps til å surre kroppen med, og mirakelkremer som fjerner appelsinhud.
 

Hvis du i tillegg til alt det supplerer med slankepiller, ja DA har du det. 
 ... Sukk. 

Jeg er medlem i mange forskjellige grupper på Facebook, og en av de tingene som går igjen et lettvinte måter å slanke seg på. Det kan være alt fra slankepiller fra eBay til tåringer(!) som skal hjelpe deg å bli kvitt de ekstra kiloene. 

Uansett hvilken måte du velger å gå ned på, så er det kun én ting som funker for de aller fleste; å forbruke mer kalorier enn du tar inn. 
Ja, så enkelt er det faktisk. Det verste er at de aller, aller fleste vet dette. Likevel så velger de å kjøpe slankekaffe og mirakelkremer. 

Jeg har vært der selv. Jeg har kjøpt 30 days krem og 30 days piller, jeg har prøvd nutrilettshaker og en gang kjøpte jeg et slikt belte som får musklene til å pulsere så jeg bare kunne ligge på sofaen og bli fit. Eh... 

Det var ikke før jeg tok tak og gjorde det jeg visste måtte til før det skjedde noe med min kropp. Jeg spiste litt mindre enn vanlig og begynte å trene styrke. Jeg kuttet helt ut snop og chips i ukedagene, men koste meg om lørdagen. På trening så jobbet jeg hardt, og jeg økte alltid der jeg kunne øke. På 3 måneder med målrettet jobbing gikk jeg fra 22 til 14 i fettprosent, og det helt uten slanke-te eller bodywraps. 

Det å skulle gå ned i vekt betyr ikke at du må trene styrketrening 6-7 ganger i uken, kutte ut brus og alt hvitt sukker og aldri slappe av på sofaen igjen. Det handler kanskje bare om å bytte ut et par matvarer med en lettere variant, eller gå trappen i stedet for å ta heisen når du har mulighet. 

Det å trene styrke hjelper på forbrenningen. Jo mer muskler du har, jo mer mat trenger kroppen daglig og jo mer forbrenner den. En fin sirkel, spør du meg. Trening har selvfølgelig også andre helsegevinster i tillegg til å øke energien din. Du vet hva som skal til. Litt mer bevegelse, litt mindre mat. Kom deg utenfor komfortsonen og push litt grenser. 
Hvis du er usikker på det hele, få noen til å hjelpe deg. Jeg anbefaler såklart ElitePT. De hjelper fantastisk mange mennesker, og resultatene finner du blandt annet på hjemmesiden deres. 

Om det er dyrt, synes du? Tja, hvis du kutter ut bodywraps, slanke-te, mirakelkremer, fotplaster og tåringer så har du plutselig råd til noe som faktisk funker.. 

Lykke til! ;-) 

- Lene 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lene

Lene

25, Askøy

Bikinifitnessutøver. Team Fit2gether. www.balion.no - Bruk lene25 for 25% rabatt. Envyfitnessapparel.com - lene10 for 10% rabatt. Smil! Jeg digger deg.

Kategorier

Arkiv