hits

Nysgjerrig på ElitePT? Rabattkode her.

Det er ikke rent få som spør meg om hvordan opplegget med ElitePT fungerer og om jeg er fornøyd. ElitePT lover fornøyde kunder, variert og god mat og gøye treningsøkter, og det kan jeg gå god for. I september er det 2 år siden jeg ble kunde hos ElitePT, og jeg er like fornøyd nå som dagen jeg startet. 

Kort fortalt lager ElitePT en matplan, en treningsplan og følger deg opp hver uke for å se fremgangen du har. Du får tildelt én coach som du har kontakt med, og som skal ha ansvar for deg og din utvikling. 

Det beste med ElitePT er filosofien de har. Det skal være mulig å leve normalt med familie og barn, man skal kunne kose seg og man får likevel resultater. Det handler om en livsstilsendring og ikke en diett, og for at det skal kunne være mulig å endre hele livsstilen er det viktig at maten er god og enkel. Det er den hos ElitePT. Mat og trening er tilpasset deg og dine mål og forutsetninger, og blir justert etter hvordan du responderer på det. Når man blir kunde hos ElitePT får man tilgang til en App hvor man har alt samlet. Treningsplan er på plass med øvelsesguide, matplan ligger klar med oppskrifter og man kan enkelt legge inn mål og bilder så coachen din får tilgang til alt. 
En av de beste tingene er facebookgruppen til alle som har bestilt program fra ElitePT. Det er en hel haug med mennesker samlet på en gruppe som deler tips, spør om hjelp, skryter og backer hverandre opp. Rett og slett en helt fantastisk gruppe:) 

Det er ikke alltid like enkelt å vite hva man skal gjøre selv for å nå målene sine, og det har du da ElitePT til å hjelpe deg med. Hvis du har noen spørsmål er det bare til å sjekke ut ElitePt.no, Facebooksiden deres eller sende en mail til post@elitept.no. 

Reisen min har handlet om å bygge mer muskler fremfor å gå ned i vekt. Jeg har faktisk gått opp 4-5 kg totalt siden jeg begynte hos dem, og det er jeg veldig fornøyd med. Sterkere er jeg også blitt! Livet lever jeg akkurat som før, men jeg er blitt flinkere til å lage og eksperimentere med mat :-) Er du interessert i startpakken fra ElitePT? Slå til med rabattkode LF102016 så får du 10% rabatt på kjøpet. Enjoy!

- Lene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lene

Lene

25, Askøy

Bikinifitnessutøver. Team Fit2gether. www.balion.no - Bruk lene25 for 25% rabatt. Envyfitnessapparel.com - lene10 for 10% rabatt. Smil! Jeg digger deg.

Kategorier

Arkiv