hits

Nei, jeg vil ikke hjelpe deg

Sånn ca ukentlig får jeg forespørsler om jeg kan være så snill og hjelpe med å sette opp et treningsprogram eller en kostholdsplan. Det er mange som ser bildene mine på snap eller Instagram og ser at jeg er i form, og tenker at jeg kan hjelpe siden jeg klarer det selv. 

Jeg vil ikke hjelpe deg. Ikke fordi jeg ikke liker deg eller ikke ønsker å hjelpe, og ikke fordi jeg har lyst til å være kjip. 

Det er først og fremst fordi jeg ikke har kunnskapen til å hjelpe deg. Jeg er ikke utdannet, og selv om jeg har lært min egen kropp å kjenne er det noe helt annet å skulle hjelpe noen andre. 

Deretter er det fordi det finnes de som jobber med dette. ElitePT, feks. 90% av alt det jeg kan ift trening og mat har jeg lært av dem. Jeg har betalt dem for å hjelpe meg, og underveis i prosessen har jeg lært hvordan ting funker, - på min kropp. 

Det ville vært urettferdig for meg som har betalt for å få hjelp å gi deg det gratis, og det ville hvertfall(!) vært urettferdig mot de menneskene som har brukt penger og tid på utdannelse, og som putter mat på bordet for de pengene de får av å jobbe med det. 


 

Det ville også vært urettferdig mot deg, som ikke får garantert kvalitet.

Mitt tips til deg er derfor å ta kontakt med noen som har utdanningen til å hjelpe, så er du garantert hjelp fra første stund, samtidig som det gjøres riktig :) 

ElitePT er firmaet som hjelper meg, og som har hjulpet meg de siste 2 årene. Jeg kan gå god for alle coachene. Er du interessert i startpakken kan du bruke koden LF102016 og få litt rabatter. 

Ellers så har jeg nå vært på diett i 9 uker, og det er ikke veldig lenge igjen til konkurranse. Jeg lover å komme tilbake til hvordan det går i ett annet (og litt hyggeligere) innlegg O:-) 

Nyt lørdagskvelden, så hører dere snart fra meg igjen 😄 

- Lene

 

 

2 kommentarer

dag-anders

09.08.2016 kl.00:09

Det er det mest reflekterte svaret jeg har lest av noen i din posisjon og med din bakgrunn og erfaring. Jeg er en av de som lever av dette, og må innrømme at dette er noe av det neste jeg har lest på lenge! Lykke til videre m konk. Og videre utvikling!!!

Lene

09.08.2016 kl.10:54

dag: Så fint å høre! Takk for fin kommentar :) Og takk for det!

Skriv en ny kommentar

Lene

Lene

25, Askøy

Bikinifitnessutøver. Team Fit2gether. www.balion.no - Bruk lene25 for 25% rabatt. Envyfitnessapparel.com - lene10 for 10% rabatt. Smil! Jeg digger deg.

Kategorier

Arkiv