hits

8 uker ut

Nedtellingen er i gang og det er kun 8 uker til NM i Oslo. Det er over 2 måneder siden jeg begynte på diett, men hverdagene har stort sett vært veldig normale og jeg har ikke tenkt så mye over det. Hver søndag måler jeg meg og sender resultatene til coach Åge, og så langt har jeg hatt jevn nedgang hele veien. Etter de to første ukene fikk jeg litt mer mat på planen, og nå har jeg fått lov til å ta de kaloriene bort igjen og dermed fått et lite kutt i maten. 


Jeg er egentlig ganske fascinert over kroppen vår og hvordan den fungerer. Bare for et par uker siden var kalenderen min stapp full og jeg stresset vanvittig med å få alt til å gå rundt. De dagene jeg stresset mest samlet kroppen min masse vann, og jeg gikk opp nesten 2 kg i vannvekt. Dagen etter slappet jeg mer av i både hode og kropp, og nesten alt det ekstra vannet forsvant. Nå skal jeg plassere ting litt mer spredd utover i avtaleboken og stresse ned. Jeg koser meg med alt som er på dagsplanen; både jobb, hunder og trening, - jeg trenger bare ikke fylle dagene mine heeelt til randen med avtaler. :-) 


<-- Vann i kroppen, mindre vann i kroppen --> 
Ikke sånn kjempevanskelig å se hva jeg synes om det ene eller det andre.


(Har bygget på meg nesten en hel magerute siden i fjor. Gått fra stolt 4-pack til stolt 5-pack)

Jeg er over halvveis i konkurranseoppkjøringen min, og det er først denne uken at jeg har sett at jeg har fått diettkropp. Det er rart hvordan man kan gå ned i vekt og nesten ikke se det selv. Man blir rett og slett litt blind på seg selv, og det er vanskelig å være realistisk med tanke på hvordan man ligger an. Når jeg var på det verste i forhold til stress og jobb var det veldig vanskelig å se selv om jeg skulle nå å komme i form til NM, og målet er så klart å delta i NM med en bedre pakke enn det jeg leverte i fjor. Heldigvis har jeg gode Åge som kunne be meg om å stresse ned og fortelle at jeg er i rute. I verste fall tar han bare bort all maten min, sa han. Neida. 

Med den åpenbaringen om at jeg er på diett og har fått meg diettkropp kom også nervene. Jeg kjenner at det nærmer seg, og jeg gleder meg utrolig mye. Jeg gleder meg til peakweek, innveiing, brunfarge og sminking, nervene før scenen og gleden av å stå på scenen. I år skal jeg rett og slett være enda bedre enn i fjor, og det gleder jeg meg helt vanvittig til. 

- Lene


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lene

Lene

25, Askøy

Bikinifitnessutøver. Team Fit2gether. www.balion.no - Bruk lene25 for 25% rabatt. Envyfitnessapparel.com - lene10 for 10% rabatt. Smil! Jeg digger deg.

Kategorier

Arkiv