hits

Dette spiser jeg på diett

Spørsmålet om hva jeg spiser på diett får jeg titt og ofte, så nå tenkte jeg å lage et innlegg om det. Når jeg tenker meg om hadde det sikkert vært enklere å lage en liste over det jeg ikke kan spise(..),
men here it goes... ;-) Dette spiser jeg på diett;

Biff, kylling, torsk, laks, karbonadedeig, egg, ris, potet, pasta, brød, knekkebrød, lomper, havregryn, skyr, cottage cheese, kvarg, kesam, frukt, bær, grønnsaker, ost, div skinkepålegg, roastbeef, peanøttsmør, nøtter, proteinbarer, riskaker og diverse snacks som proteinfluff, proteinchips, proteinmousse, propud og funlightgelé. 

Mye av det samme som du spiser? Jepp.
Brød og pasta også? Jepp.
Funker det? Jepp.

For det meste blir det kjøtt/kylling/fisk med grønnsaker/salat og ris/poteter, og da blir det ofte ganske store mengder mat. 
Forrige helg var det en som fikk store øyne da jeg snudde innholdet i matboksen min over på en tallerken.
"Skal du spise alt det der?"
Meg; "ja".
Han; "Hva skjer dersom du ikke spiser opp alt?"
Og da måtte jeg bare smile og fortelle at det er noe som ikke skjer når man er på diett. Hadde jeg ikke vært i familiebesøk hadde jeg sikkert sleiket tallerkenen etterpå, også.  ...Neida.

Poenget mitt er vel at jeg både spiser variert og mye, og at det er veldig skjeldent at jeg er sulten på diett. 

Jeg vet at det er de som har en vanvittig mye strengere plan enn meg og ikke synes noe om måten jeg spiser på, men når jeg oppnår resultater på denne måten kommer jeg til å fortsette med det. Jeg hadde ikke trivdes på kun brokkoli og kylling, og helt ærlig er jeg veldig lite fan av havregrøt. En oppkjøring er tung nok om man ikke skal spise kjip mat i tillegg. (Jada, jeg vet at det finnes fitnessjenter som faktisk liker havregrøt.. Jeg er bare ikke en av dem. Ehe.)Ellers så har jeg hatt en knallbra treningsuke. Styrken er gått litt ned etter nesten en uke sengeliggende, men den skal jeg fort jobbe opp igjen.
Nå er det snart bare 3 uker igjen og tiden flyr! Holy moly altså. I dag fikk jeg også bikini i posten, og den var helt perfekt! Gleder meg til å prøve den på, og enda mer til å rocke den på scenen :-) 

Bilde av den kommer mest sannsynlig, kanskje, etterhvert litt før konk, forhåpentligvis. We'll see. 

- Lene

5 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

14.09.2016 kl.22:07

Du er flink du :)

Lene

26.09.2016 kl.19:57

Sofie Caroline Nilsen: Tusen takk :-)

Lille meg

15.09.2016 kl.07:04

Hva er det brune du har oppå cottage cheesen?? Sett du har det på riskaker også og lurt lenge på hva det egentlig er hehe😋

Lene

26.09.2016 kl.19:57

Lille meg: Det er to forskjellige ting :-) På CC og med banan har jeg Walden Farms sin karamellsaus. På riskakene har jeg proteinpulver blandet med litt vann :-)

Mari

27.10.2016 kl.23:13

Hei! Vil du si at ditt kosthold er dyrere eller billigere enn ett "vanlig" kosthold? :)

Skriv en ny kommentar

Lene

Lene

25, Askøy

Bikinifitnessutøver. Team Fit2gether. www.balion.no - Bruk lene25 for 25% rabatt. Envyfitnessapparel.com - lene10 for 10% rabatt. Smil! Jeg digger deg.

Kategorier

Arkiv