hits

Hvordan går offseason?

Nå er det ca 1,5 måned siden jeg stod på scenen sist, og jeg har fått litt spørsmål om hvordan det går. I fjor skrev jeg et innlegg om den tunge tiden etter, og jeg står fremdeles for det meste av det. How ever, - denne perioden har vært veldig annerledes. 
Det å legge på seg har ikke vært kjipt som i fjor. Det gikk jo fint i fjor, for all del, men denne gangen har det vært så utrolig mye mindre fokus på kropp og tanker rundt det.
Kanskje har jeg vært så klar over at det kunne bli kjipt, eller kanskje har jeg hatt så mye annet på planen at jeg ikke har hatt tid til å tenke over det, eller kanskje ble dietten så lang at jeg ikke orket å bry meg så lenge jeg kunne gå offseason. Ha ha. 


((4 dager før Diamond Cup i Hellas.) Skrytebilde. Det blir en stund til neste gang kroppen ser sånn ut)

--

I fjor hadde jeg vondt både i kne og skulder i tiden etter konkurranse og slet med å trene normalt, det har jeg ikke i år. Jeg er blitt svakere i mange øvelser, men så har jeg også byttet ut mye på planen og gjør andre ting. Jeg har ikke så mye å sammenlikne med, og så lenge jeg øker fra uke til uke gir jeg blanke i hva jeg løftet for 2 måneder siden. Styrken kommer tilbake. #NullStressNå er ikke offseasonformen min så alt for ille, men 10 kg opp er jo 10 kg opp likevel. Det er kun når jeg ser bilder som ble tatt for en måned siden at jeg ser forskjellen. Jeg veier meg ikke, og jeg lar være å studere kroppen min i speilet. Jeg ser den på trening når jeg jobber, og da er jeg veldig fornøyd med den. Selv om onseason-sixpacken er kul, så er det bedre å kunne ta seg en bit sjokolade midt i uken. (..For å ikke snakke om at man fungerer bedre med mat i kroppen. Ha ha) 

Hva spiser jeg? Akkurat det jeg vil. I går fikk jeg lyst på knekkebrød med baconost og tomat, så da ble det knekkebrød med skinkeost (.. de var tom for baconost) og tomat! Veldig enkelt.

Kort fortalt så har perioden etter konkurranse gått veldig bra. Jeg har hatt masse jobb, jeg har hatt mye mer energi på tur med hundene og jeg har hatt et avslappet forhold til trening. Jeg har trent både mindre og lettere, men det har vært skikkelig deilig for kroppen. 
Det har i tillegg blitt hele 4 fyllaturer på meg! .. Jeg blir ikke full, da. Eier den tequilaen, skjønner du. (Lover)Så, oppsummert;
Jeg har for det meste masse energi, er i godt humør og er på vei opp i styrke. Og så har jeg har vel egentlig ganske enkelt bestemt meg for at dette skal være beste offseason yet. 

- Lene 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lene

Lene

25, Askøy

Bikinifitnessutøver. Team Fit2gether. www.balion.no - Bruk lene25 for 25% rabatt. Envyfitnessapparel.com - lene10 for 10% rabatt. Smil! Jeg digger deg.

Kategorier

Arkiv